Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده از هوش مصنوعی و شبکه عصبی در استخراج متن از عکس و تبدیل PDF به word بدون بهم ریختگی توسط فناوران پارک علم و فناوری مازندران انجام شد.

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، استفاده از هوش مصنوعی و شبکه عصبی در استخراج متن از عکس و تبدیل PDF به word بدون بهم ریختگی توسط فناوران پارک علم و فناوری مازندران انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
امروز دانشجویان و همه کسانی که در حال تحصیل و تدریس هستند با فایل‌های PDF آشنا هستند و دغدغه تبدیل PDF به Word را تجربه کردند. بر خلاف فایل‌های انگلیسی فایل‌های فارسی در اکثر اوقات به علت پیچیدگی‌های موجود در حروف و چسبندگی موجود در آن، تبدیل به ورد نمی‌شدند و به علت تحریم‌های ظالمانه نرم افزاری علیه ایران، هیچ شرکت خارجی هم به این امر ورود نکرده اند؛ لذا این نیاز اساسی پژوهشی و دانشگاهی تنها با روش تایپ برطرف می‌شد که هزینه بسیار بالایی دارد.

گروه ایبو طی ۷ سال و با بررسی دقیق فایل‌های PDF و ساختار آن‌ها سرویسی را راه اندازی کرده اند که می‌توان بدون نیاز به نرم افزار و دردسر، فایل‌های پی دی اف و حتی عکس‌های اسکن شده خود را بصورت آنلاین با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی و شبکه عصبی به word تبدیل کنید.

قاسم نتاج مدیرعامل شرکت ایبو خاطرنشان کرد: این نرم افزار برای کلمات انگلیسی وجود داشت، اما به دلیل چسیبده بودن کلمات فارسی تا حدودی امکان پذیر نبوده است که با پیگیری‌های تحقیقاتی سیستم او سی آر فارسی را راه اندازی کردیم.

وی اضافه کرد: در حال حاضر به راحتی امکان تبدیل فایل پی دی اف به ورود وجود دارد و این پروژه همه نقیصه‌های تبدیل پی دی اف به ورد را رفع کرده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌محور با اعلام اینکه این نرم افزار به‌صورت برخط صفحات پی دی اف را به ورد تبدیل کرده و برای هر صفحه ۱۰۰ تومان از کاربران دریافت می‌شود.

نتاج اضافه کرد: نرم افزار تبدیل پی دی اف به ورد با آدرس www.eboo.ir در دسترس قرار دارد.

وی با اعلام اینکه این پروژه برای نخستین بار در کشور عملیاتی شده است، افزود: چندین شرکت در این زمینه ورود پیدا کردند، اما نیمه کاره پروژه را رها کردند، کار با این سیستم بسیار سخت است به این دلیل که هم از هوش مصنوعی و هم از شبکه عصبی باید استفاده کرد، در حال حاضر ما با ۶۴ هزار کاربر مشغول فعالیت هستیم و بین ۱۵ تا ۱۷ میلیون تبدیل تاکنون انجام دادیم.

نتاج اظهارداشت: از جمله مزیت‌های این نرم افزار قیمت فوق العاده پایین با توجه به عملکرد فوق العاده بالای سرویس، ارائه تمامی خدمات مربوط به پی دی اف شامل کاهش حجم پی دی اف، محافظت و رمز گذاری روی فایل پی دی اف، تبدیل پی دی اف به عکس، جدا سازی صفحات، تعمیر پی دی اف‌های آسیب دیده، پشتیبانی از فایل‌های محافظت شده، پشتیبانی از درصد بالایی از فرمول‌ها و عملگر‌های ریاضیاتی و قابل استفاده در موبایل، تبلت، اندروید، IOS و دیگر سیستم عامل‌ها می‌باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری مازندران هوش مصنوعی محققان هوش مصنوعی پی دی اف نرم افزار شبکه عصبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۳۲۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

به گزارش ایسنا، مرتضی شاهمیرزایی امروز در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید، در جمع خبرنگاران با اشاره به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اظهار کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است، گفت: جهش در تولید کالا و تجهیزات در کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ است، اظهار کرد: به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود، تاکید کرد: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

راه‌اندازی نخستین PDH کشور در اوایل سال آینده

شاهمیرزایی با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد، همچنین واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده بهره‌برداری می‌شود.

وی با بیان اینکه سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۲۷ مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است،   طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود ۳۷درصد پیشرفت دارند.

شاهمیرزایی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدورکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود ۱۷ طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند. همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب ۲۱ بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • در این جنگل، چوب ها تبدیل به سنگ شدند! /درباره یکی از جالب ترین مکان های روی زمین (+تصاویر)
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • متانول به جای صادرات تبدیل به بنزین می شود
  • متانول به‌جای صادرات تبدیل به بنزین می‌شود
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران